Entrades i talonaris

ENTRADES

Entrades i Rifes per a concerts esdeveniments o recaptacions.

Talonari de 50 entrades, encolat o grapat i microperforat per a arrencar directament, paper 120gr. impressos a 1 cara a color amb numeros correlatius. Grandària d'entrada standard 7x21cm. Possibilitat de numerar tant la matriu com l'entrada.

TALONARIS AUTOCOPIATIUS

Portar el control de totes les teves comandes i factures amb els talonaris autocopiatius amb una còpia o dues.

Trieu l'opció que més s'adapti a les vostres necessitats quant a mida i nombre de còpies que necessiteu i si voleu portar el control mitjançant numeració, també teniu la possibilitat de seleccionar els vostres talonaris numerats. A Copisteria Comarca us oferim la impressió de talonaris personalitzats amb el vostre logotip i les vostres dades de forma senzilla i ràpida.
Possibilitat d'imprimir els talonaris autocopiatius en format diferent: mida A4 o A5

Targetes de visita

Les targetes de visita és la primera impressió que un client s'emporta de tu, no deixis que s'escapi per una mala imatge!
Targetes de visita en Paper 350 gr amb acabat mat o satinat impresses a tot color una o dues cares. També les podem fer laminades mat o brillant, cantos rodons. Imprimeix targetes de visita per als teus projectes, targetes per a la teva oficina, targetes comercials bàsiques per a una fira o estand.
Les targetes de Visita són el primer contacte que els teus clients potencials tenen amb tuo amb la teva empresa, per la qual cosa és important causar bona impressió. Fins a 1.000 Unitats lliura en 24h Laborables.

Flayers, díptics, tríptics i fulletons

FLYERS

Ideals per a bustiades cridaners i publicitaries.

Mida A7, A6, A5, A4, 10x21cm, etc... impresos a tot color una o dues cares, en paper estucat de 120gr. o 135gr. Dona't a conèixer d'una manera senzilla, ràpida i econòmica.

DÍPTICS

Ideal per a publicitat, estands, fire, o tenir en el teu negoci. Impressió d'alta Qualitat.

Fullet imprès en color a dues cares, mida A4 (plegat A5), mida A5 (plegat A6) i mida A3 (plegat A4) en paper 120gr. o 135gr. Possibilitat de fer díptics a la mida especifica del teu disseny. Temps de producció d'1 a 2 dies segons quatitat
TRÍPTICS

Ideals com a publicitat, una vegada plegats la seva grandària permete que sigui un fullet de qualitat estupenda per a poder repartir o deixar damunt del mostradors.

Fullet imprès en color a dues cares 21x30cm(plegat 21x10cm) en paper de 120gr o 135gr. Posa gran part de la informació del teu negoci, en un full de mà plegat. Ideal per a publicitat, estands, fires, o tenir en el teu negoci. Impressió d'alta Qualitat. Possibilitat de fer tríptics a la mida especifica del teu disseny. El Gramatge de 135gr brillant benecia l’estetica del fullet plegat, quedant un acabat de revista i full de mà de qualitat. Termini de lliurament d'1 a 2 dies laborables segons la quantitat.

CATÀLEGS

Ideal per mostrar els productes en un acabat de qualitat.

Impressió digital de catàlegs i revistes en color, b/n o mixtes en diferents tipus de paper segons el tipus de publicació (ofset, color, estucat...) Possibilitat de combinar diferents gramatges.
Acabats amb dos grapes o enquadernats (segons necessitats i pàgines).
Vosaltres ens doneu els arxius digitals del contingut i nosaltres compaginem la publicació.
Recorda!

Ja, no cal que et desplacis per fer la teva comanda!

Et podem oferir tots els nostres serveis per internet, contacta amb nosaltres per correu electrònic, envian's els arxius i quan ho tinguem fet t'avisem.

jaume@copisteriacomarca.cat