Serveis que t'oferim

SOBRES

Marca la diferència lliurant sobres amb el teu logotip o motiu, la primera visió de tu serà espectacular.

Sobres imprèsos a color (una cara o dues cares). Ideal per a empreses o petits comerços. Disposem de diferents mides: America 21x11.5cm, C4 32.4x22.9cm i C5 16.2x22.9cm.

PAPER DE CARTA

Ideal per reimprimir, lliurar documents o signatures amb la teva pròpia lletra e imatge corporativa.

Paper Din A4 (21x29.7cm) d'alta qualitat i 100gr. Possibilitat d'imprimir a tot color o blanc i negre. També pots imprimir paper de carta per a les teves factures.

CARPETES PERSONALITZADES

Lliura documents, publicitat o guarda els teus projectes amb facilitat i presència.

Carpetes Corporatives per a empreses impreses a color en cartrolina de 350gr, resistents i duradores, amb un acabat perfecte, plegat i fendit. Diferents opcions a escollir: amb solapa, sense solapa, impresió a una o dues cares, laminades...

ALBARANS

Blocs d'entrades, blocs de notes i talonaris personalitzats encolats per a la teva empresa.

Podeu incorporar el vostre logotip corporatiu.
Tota la papereria que necessitis la pots comprar i personalitzar amb nosaltres. Consulta el catàleg de talonaris de jocs autocopiatius, albarans trepats, factures, rebuts, comandes i talonaris numerats i amb matriu

SEGELLS DE GOMA

Podem crear el segell de goma de la marca TRODAT que necessitis a la teva mida, amb el text i el color que necessitis.
Targetes de visita

Les targetes de visita és la primera impressió que un client s'emporta de tu, no deixis que s'escapi per una mala imatge!
Targetes de visita en Paper 350 gr amb acabat mat o satinat impresses a tot color una o dues cares. També les podem fer laminades mat o brillant, cantos rodons. Imprimeix targetes de visita per als teus projectes, targetes per a la teva oficina, targetes comercials bàsiques per a una fira o estand.
Les targetes de Visita són el primer contacte que els teus clients potencials tenen amb tuo amb la teva empresa, per la qual cosa és important causar bona impressió. Fins a 1.000 Unitats lliura en 24h Laborables.
Recorda!

Ja, no cal que et desplacis per fer la teva comanda!

Et podem oferir tots els nostres serveis per internet, contacta amb nosaltres per correu electrònic, envian's els arxius i quan ho tinguem fet t'avisem.

copicomarca95@gmail.com